Subaru Forester

Model: 
Årsmodell: 
2003
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Dåligt fungerande klimatanläggning. Panelen på vänster främre stolpe lossar under körning Airbaglampan lyser. Läcker in vatten från taket. Trasig turbo. Airbaglampan lyser på nytt. Slarv yttre framrutelist lossar.
Lösning på problemet: 
Styrenheten för klimatanläggning byts ut på fabriksgarantin. Slarv vid montering ny panel garanti. Ny styrenheten för airbagen på 12 mån garantin. Läcker vid takrelingen vänster sida ny reling på garantin. Turbon byts garanti. Airbaglampan lyser på nytt rengöring av kontackter garanti. Arbeten ovan utförda vid Kindwall Framrutelist åtgärdat vid norrglas.
Övriga kommentarer: 
Modell och kaross är 2003 medan Vägverket anser att det är en 2002 som är en helt annan konstruktion, vilket ställt till med problem med fel levererade delar och förseningar, generalagenten International Motors försökte få till ändring hos Väverket men eftersom Väverket aldrig gör fel så blir det ingen ändring. Vi orkade inte ha kvar bilen och den är nu såld och kommer att exporteras till Serbien.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.