Volkswagen Passat

Model: 
Årsmodell: 
2006
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Störande knackning från ventilationen i mittkonsolen orsakad av klimatanläggningens ställmotorer. Började efter c:a 500 mil. Kan när det är som värst yttra sig som 12-13 knäppande ljud som upprepas c:a var 90:e sekund. Enligt VW är detta ett känt problem med ställmotorerna i ventilationsanläggningen.
Lösning på problemet: 
Får enligt Din Bil inte åtgärdas!!! Ordagrant: Det är ett fabriksbetingat arbetsljud som kan uppfattas som ett knackande ljud och funktionen påverkas inte. Närmare samtal med säljare gav mer information: detta är ett känt problem som man inte har någon lösning på (eller är beredd att ta kostnaden för får väl bli min tolkning). Aldrig mer en bil från VW-gruppen. Bristande kvalitet på bilar (jag som trodde Passat var i klass med Audi numera, och vid närmare eftertanke kanske det är just så det är) i kombination med en rent usel eftervård, vart leder det tro?
Övriga kommentarer: 
Helt vansinningt att ett missljud som dyker upp efter 6-7 månader på en ny bil ska anses vara normalt (exakt ordalydelse på verkstaden: det är normalt). Det kan mao inte bara vara mitt måndagsexemplar som är drabbat (även Audi Q7 använder detta ventilationssystem om jag har riktig information)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.