Renault Scenic

Model: 
Årsmodell: 
2002
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Service vid 6000 mil samt kamremsbyte efter 5 år!!!!! Dessutom kanske vattenpump enligt verkstäder! För övrigt har också låsknappen på bakluckan "bara ramlat bort" utan att jag ser någon åverkan på knappen. Detta medför att hela anordningen byts ut helt till en material kostnad av 1700 kr samt arbete ca 300 kr.
Lösning på problemet: 
Autonoma Bil AB, Åkersberga
Övriga kommentarer: 
Har kollat 5 serviceverkstäder för denna 6000 mil service samt krav på kamremsbyte efter 5 år, dessutom kan det var rekommenderat med byte av vattenpump!. Kostnaden i Sockholm norr skiftar mellan 13 tkr till närmare 20 tkr. En helt vansinningt stor kostnad för en "familjebil" efter 5 år! Detta måste tas med i alla kostnadsjämförelser mellan olika bilar. När man ser på detta måste Renault Scenic bli en av de dyrare bilarna man kan äga. Hur är kvalitén om dessa funktioner måste bytas efter 5år? Renault suport har jag varit i kontakt med och dom bekräftar att dessa åtgärder rekommenderas efter 5000 mil.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.