Volvo V70

Model: 
Årsmodell: 
2003
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Fortsättning 2 på tidigare rapport. Köpte i december 2002 privat en ny Volvo V70 2,5 T AWD från Bilia. All service och verkstads arbete har därefter utförts av Karlbergs bilaffär AB i Vimmerby. Fram till i dag har jag drabbats av följande problem:
Lösning på problemet: 
Ytterligare kommentarer behövs ej. Jag kan konstatera att jag gjorde ett fatalt misstag (som ej får upprepas) när jag förknippade Volvo med begreppet kvalité. Jag kör nu bil av annat märke. <br/><br/> Av: Björn i Vimmerby
Övriga kommentarer: 
Klädseln går upp i sömmen ca 20 cm. på förarstolens ryggstöd åtgärdat av tapetserare på stan enligt tips från Karlbergs (200:-). Vid senare egen kontakt med Volvo visar det sig att detta är ett fatalt misstag då det ligger en krockkudde bakom sömmen som är speciellt utformad så att den skall "sprättas" upp om krockkudden utlöser. Karbergs byter ut klädseln enligt anvisningar från Volvo. Listan fortsätter i ny rapport.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.