Volvo V70

Model: 
Årsmodell: 
2001
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Klonkande ljud från framvagnen, v sida. Kraftiga vibrationer i bakbromsarna, inom ett halvår efter byte av bromsskivor bak, flera gånger. Oljud från styrservot. Glapp i styrningen. Dörrlåsens automatik verkar leva ett eget liv.
Lösning på problemet: 
Bilia/Gbg har fixat allt på bästa sätt. Bromsskivorna har flera gånger bytts på garanti från föregående garantibyte, med ca halvårs mellanrum. Servobehållaren bytt. Styrservot byttes på maskinskadeförsäkringen 2003. Krängningshämmarna byttes 2003. <br/><br/> Av: Leif M
Övriga kommentarer: 
Ena krängningshämmaren hängde lös. Standardfel på denna modell? Enligt verkstaden är tiden från tillverkning av bromsskivor till dess de monteras alltför kort. De hinner inte efterhärda tillräckligt. Hydraulvätskebehållaren för styrservot läckte och servot gick torrt. Som en följd av detta uppstod ett bestående glapp i styrservot. Trots alla fel är det en bekväm och pålitlig bil som är underbar att köra. Inget av felen har varit akuta och fordrat bärgning.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.