Volvo V70

Model: 
Årsmodell: 
2003
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Fortsättning 3 på tidigare rapport.Köpte i december 2002 privat en ny Volvo V70 2,5 T AWD från Bilia. All service och verkstads arbete har därefter utförts av Karlbergs bilaffär AB i Vimmerby. Fram till i dag har jag drabbats av följande problem:
Lösning på problemet: 
Ytterligare kommentarer behövs ej. Jag kan konstatera att jag gjorde ett fatalt misstag (som ej får upprepas) när jag förknippade Volvo med begreppet kvalité. Jag kör nu bil av annat märke. <br/><br/> Av: Björn i Vimmerby
Övriga kommentarer: 
Behållare för styrservo olja bytes två gånger innan man lyckas hitta en tät behållare (720:-). Nytt intermittent slammer i förardörren. Analys visar att fönsterhissen bör bytas (2200:- mtrl. + arbete 900:-) täcks ej av goodwill trots att nu kraftigare fönsterhiss införts i produktionen 2003. På Karlbergs sakandes all kunskap om Volvos produktions förändringar p.g.a. kvalitetsproblem. Byte av bägge krängningshämmarstagen bak.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.