Volvo V70

Model: 
Årsmodell: 
2004
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
1.Malande oljud från däck/framvagn som blir enerverande i motorvägsfart. Bilen rullat 77Mil. Har odubbade vinterdäck. 2. Bakrutetorkaren tar uselt.
Lösning på problemet: 
Har blivit lovad en sats med "dämpkuddar" till fjäderbenen i fram efter årsskiftet? 2. Har fått ny torkararm+blad utan resultat, blir bara "kladdigt".Bakåtsikt noll. För klen fjäder. Bilia har dock ingen lösning. <br/><br/> Av: Robert
Övriga kommentarer: 
Däcksoljudet känt hos Bilia. Läste i ViB nr 14/03 svar från Volvo Personbilars presschef Bo Larsen:"Volvo kommer under hösten införa åtgärder i produktionen som generellt ska lösa den här typen av ljudfenomen". Min bil är tillverkad i November men han menade kanske hösten 2004? Träffade en man på macken igår som hade en V70 2,4T-02 som sa:vänta bara till våren då du sätter på sommardäcken, då ska du få höra på oljud! (Man blir ju lite fundersam....)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.