Volvo V70

Model: 
Årsmodell: 
2004
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Svårt att få i treans växel. Känns som om det hakar i något innan man får i trean, alternativt spärrar helt och man får börja om i friläge igen och sen går det. Detta problem har varit sedan bilen var ny.
Lösning på problemet: 
Volvo har nu tagit fram en ny växellåda och en sådan kommer att monteras in i min bil under V43, detta löser troligen problemet. Det har tagit två år att komma hit, men trots allt har jag haft ett bra stöd av volvo hela tiden. <br/><br/> Av: bila
Övriga kommentarer: 
Följande har gjorts: Bytat olja i växellådan, bytat växellådan, fin justerat vajrarna mellan växelspak och växellåda, monterat o-ringar vid vajerinfästningen på växellådan, bytat vajrar mellan växelspak och växellåda, bytat kopplingen. Efter ett tag kom det fram att volvo bytat leverantör på en del i växellådan. Detta fenomen sker inte på alla bilar och inte vid varje växling heller. Årsmodell 2004 och 2005 är berörda.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.