Peugeot 307

Model: 
Årsmodell: 
2002
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Hissanordningen för resevhjulet kärvar, troligen på grund av sand, grus, snö eller is. Reservhjulet kan inte sänkas ner helt och inte heller hissas upp helt.
Lösning på problemet: 
Bossons Bil i Hässleholm. 1:a byte för c:a 1 år sedan under bilens garantitid och andra byte 2005-02-08, då bilens garantitiden gått ut för 7 månader sedan. Ingen garanti på sista bytet, jag fick betala allt själv. <br/><br/> Av: Lars Nilsson
Övriga kommentarer: 
Hissanordningen har bytts ut 2 gånger. Plastkapslingen runt "växelhuset" hade öppnat sig, troligen på grund av att sand och grus bände upp den då man försökt att hissa. Verkstaden säger att jag är den enda kund som haft detta problem. Är det möjligt när det hänt 2 gånger på samma bil? Konstruktioner verkar vara undermålig! Enligt verkstaden finns ingen förlängd garanti på delar som bytt under bilens garantitid, även om bytet skett strax innan garantin går ut.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.