Peugeot 406

Model: 
Årsmodell: 
2001
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Fick meddelande i instrumentpanelen att deyt var något motorfel och fick samtidigt felmeddelande i displayen "Antipollution error" och "Cathalytic converter fault". Motorn började gå ryckigt (som om den inte tände på alla cylindrar).
Lösning på problemet: 
Tog den till Peugeotverkstaden (Upplands Väsby) dagen och fick tillbaka den nästföljande dag. De hade bytt tändspolarna (alla 6, eftersom de sitter i samma kassett) och alla tändstift. <br/><br/> Av: Nik
Övriga kommentarer: 
Bilen gick fint när jag körde hem, men tyckte att drog väldigt mycket bensin (drygt 5 dl mer per mil än den normalt hade gjort). Antog att det kanske berodde på att motorn behövde ställa in sig, eftersom batteriet varit urkopplat. Men nästa dag så kom felet tillbaka och den började gå ryckigt igen. Ska kontakta verkstaden igen och se om de har någon idee om vad som är det primära felet (har läst att detta problem har uppståt för andra V6 ägara också)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.