Chrysler Sebring

Model: 
Årsmodell: 
1996
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Bilen började hoppa "gick inte rent" när den blev varm. Fick köra så en månad för verkstan hade fullbokat. Bytte själv de tändstift som man kom åt framifrån utan att det hjälpte.
Lösning på problemet: 
Bilen är på en lokal verkstad i Bjärnum ej märkesverkstad, de gör vad de kan har inget att klaga på det. Synd att märkesverkstäderna är så stora att de ej vill samarbeta med de mindre verkstäderna. <br/><br/> Av: LBJ
Övriga kommentarer: 
Bytt alla stift och tändkablar utan resultat. Bytt spolen mot en beg utan resultat, upptäckte en givare som har förbindelse med styrboxen som var helt trasig "sönderslagen" den och en annan skall tala om när motorn inte går rent och då reglerar boxen tänningen. De bytte den till en ny men bilen vill fortfarande inte gå rent när den blir varm. Nu söker vi efter en ny eller beg box och hoppas på att det är den som ställer till problemet. Jag återkommer när felet är åtgärdat om det blir det.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.