Volvo V70

Model: 
Årsmodell: 
2003
Modellbenämning: 
Beskrivning av problemet: 
Volvo V-70 2003. Köpte i december 2002 privat en ny Volvo V70 2,5 T AWD från Bilia. All service och verkstads arbete har därefter utförts av Karlbergs bilaffär AB i Vimmerby. Fram till i dag har jag drabbats av följande problem:
Lösning på problemet: 
Ytterligare kommentarer behövs ej. Jag kan konstatera att jag gjorde ett fatalt misstag (som ej får upprepas) när jag förknippade Volvo med begreppet kvalité. Jag kör nu bil av annat märke. <br/><br/> Av: Björn i Vimmerby
Övriga kommentarer: 
Plastbeslag till takreling sprucket. 3 st. hjullager har havererat. Växelwire glapp och måste bytas.Kopplingen trög och måste rengöras och smörjas. Slangklammer styrservot måste bytas. Slammer i förar- och passagerardörrar p.g.a. bristfällig nitning. Bromsbeläggen på handbromsbackarna lossnar då de rostat fast efter att bilen lämnats ca 3 dagar med handbromsen åtdragen (1600:-). Framgår ej i instruktionsboken. Listan fortsätter i ny rapport då utrymmet är slut i mallen.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.