Vi Bilägares forum

ViB-redaktionen - kom till skott nu för sjutton...

ViB-redaktionen - kom till skott nu för sjutton...

Tidigare hade ni en liten men mycket användbar funktion på varje artikel ni publicerade på förstasidan nämligen en "timestamp" för senaste inlägg i resp diskussionstråd. Att denna info försvunnit tycker jag personligen är irriterande om man är intresserad av att läsa vad som skrivs och man har ju inte direkt nån lust att öppna varje artikel och kolla. Så jag tror dessutom att detta håller tillbaka kommentarer bara för att folk inte orkar gå in och öppna gång på gång...
Så - jag har föreslagit detta åtskilliga gånger tidigare men får inget svar och har definitivt inte sett nåt resultat. Förslaget är, om det är utrymmesbrist vilket dock inte verkar vara fallet, att ersätta publiceringstidpunkten med datum/tid för senaste inlägget.

Uppdaterat: 2014-10-30 10:55

Kommentarer

Men å andra sidan så är det nog många som mailat redaktionen ang just Herr brUno och dom har varit hyfsat framgångsrika... Och som vanligt dyker denne brUno upp på fredag e m precis när redaktionen tagit helgledigt så nu vet vi vad vi har att vänta de närmaste 2,5 dygnen.

Uppdaterat: 2014-10-31 18:23