Vi Bilägares forum

ViB app

ViB app

Kanske inte direkt kopplat till websidan, men jag hittar ingen bättre avdelning.
Varför vill android-appen "Vi Bilägare" från Paperton ha till gång till tjänsten "köp i appar"? Den andra tjänsten den önskar komma åt, "Foton/media/filer" kan jag förstå efter det tycks handla om att lagra en fil, men jag har inte för avsikt att handla något. Varför ska en betalande prenumerant behöva ge tillstånd till en sådan app för att få läsa en tidning som redan är betald?
På Google Paly erbjuds tjänsten som "Erbjuder köp i appar" men om jag avstår från detta flotta erbjudande och bara vill läsa?

Uppdaterat: 2014-10-29 21:29
NH

Kommentarer

Tror det måste finnas där om den ska kunna ladda ner innehåll som distribueras genom Google Play Store. Finns troligen bara som en standardfunktion i Papertons app, då de har en del tidningar där det kanske är nån som erbjuder just köp av nummer via appen. Och Vi Bilägare kanske erbjuder sånt i framtiden. Blir bara dumt att hålla på att göra specialvarianter till varje tidning då.

Dessutom måste du ju godkänna alla eventuella köp så någon direkt risk för att nåt ska hända föreligger ju inte riktigt.

Uppdaterat: 2014-11-23 01:17