Vi Bilägare har någon bugg

8 inlägg 0 nya
Vi Bilägare har någon bugg

Hej,

Det verkar vara någon bugg på sidan, den försöker att ladda något tillägg som gör att den drar minne som en alkis och sedan så dör den.
Har testat i både Edge och Chrome med samma resultat.
Dessutom är det intressant med Finsk reklam...

*Robban

Hmmm - kör Chrome och för det mesta fungerar det OK. Kan du ge nåt exempel på nån viss sida eller länk inom ViB där du råkar på problemet ?

Det kommer upp diverse länkar nere i vänstra hörnet som "laddar" något, minnet rasar iväg, lika så processorbelastningen, fläkten till den blir helt stopp och kraschar. Den ligger och lastar 20-40% processorkraft bara medan jag skriver här och läser man en lång tråd så bottnar den helt medan den tuggar i sig 2Gig minne.
Händer bara på ViB för mig.

*Robban

Konstigt Robban - jag kör en enkel Chromebook med jämförelsevis mycket mediokra prestanda men upplever inte problemet.

Kör firefox och blocka all reklam så blir sidan enormt mycket snabbare och då känns det inte som om man sitter med ett 28.800 modem som på 90-talet.

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Jo, det är något med reklamhanteringen som spökar är jag tämmerligen säker på, sidan är rätt kasst uppbyggd där och laddningen av vissa annonser går allt för segt och slöar ner och lastar ner datorn med massa animerad och dåligt skriven Flash.

*Robban

Ja, jag har förstås blockat reklamen på sidan så det är ju en skillnad...

Jag har även råkat på att mina skyddsprogram larmar plötsligt (likt en annan fick något konstigt här förut), så verkar vara någon suspekt reklam som trycks ut ibland. Kanske vore läge att kontrollera reklamen och annat som ligger på sidan? Känns nästan infekterat...

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.