Vi Bilägares forum

Nu är ju tråden stängd, men hur får det stå kvar?

Nu är ju tråden stängd, men hur får det stå kvar?

Man blir ju beklämd hur somliga (i detta fall en Dretlänning) behandlar andra utan att ViB reagerar.

Citat från tråden: https://www.vibilagare.se/forum/vi-bilagares-forum/allmant-om-bilar-och-trafik/spy-galla-over-vag?page=16

"Ja, det har jag sagt att du kommer att göra, det går inte lära gamla gubbar sitta, de är så stöniga så de måste ha en hjälm på huvudet när de bankar skallen i väggen hela tiden när de inte vill förstå, snyggt foto fresten ;o) Men den är ändå inte så bekymmersfri som en Toyota kan man läsa sig till, om man inte automatiskt bara åker till Skoda och köper en ny, då är det liksom inget att göra åt när man inte vet något annat, var precis samma med svärfar jag berättade om. Men här ska vi spy galla på VW, det är ju lätt när man läser på hur de klarar sig i div undersökningar i jämförelse med bättre märken. Annar få man väl börja bära hjälm...."

Men för all del, jag skannar noga mina begagnade bilar som jag köper, så att de inte har ägts av någon överviktig från bl.a. Värmland som suttit ner sätet och svettats i detsamma. Inget lyckat köp oavsett märke.

2020-08-11 20:22
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and beat you with experience.

Kommentarer

...och jag som trodde att nämnda skribent beskrev sig själv...:)

2020-08-11 21:09

Jag bara förundras över att han får hålla på för moderatorerna, borde stängas av. Har väl varit avstängd någon gång om jag minns rätt.

2020-08-11 22:46
Med två eller fyra hjul rullar livet lättare

Han är avstängd nu.

2020-08-12 05:53
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Äntligen!

2020-08-12 08:05
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and beat you with experience.

Jag varnade för en stängning i #296, men förslaget i #302 fick mig att låta bli.
Men nu hade ju en annan moderator bättre omdöme!

2020-08-12 08:41
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Jag har läst igenom tråden ifråga och den har flera dimensioner. Hur man uppfattar inläggen beror förmodligen på om man deltar i "diskussionen" eller inte. Blir man utsatt för nedsättande tillmälen så är det förstås inte kul alls men annars är det ju lite underhållande (där förstår jag Audi) med alla dessa olika argument i syfte att förfäkta en ohållbar inställning. Som sagt, problemet uppkommer när inläggen kantrar lite mot personangrepp. Tycker att saabnisse gör rätt i att "sitta på händerna" åtminstone tills det klarnar varthän en tråd går. Det har ju hänt att kontrahenter i slutändan hittat varandra och tackat för god kamp...

2020-08-12 11:15
Njuter av grillade kycklingfiléer. Särskilt det svarta...

Blev tyvärr lite för mycket personpåhopp men det blir så när någon inte vill förstå att vi tänker olika vid val av bil och det övergår till angrepp vilket är helt onödigt och sällan för en diskussion framåt.

2020-08-12 12:00
Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.