Lösenord

5 inlägg 0 nya
Lösenord

Jag håller på att byta dator. Lösenordet på ViB har jag glömt så jag har försökt få ett nytt via epost. Jag har beställt flera gånger men det kommer aldrig något mejl. Är det fel på denna funktion hos ViB eller vad kan ha gått snett?

Hur kan du logga in utan att komma ihåg lösenordet? Om ditt lösenord är sparat i webläsaren så ska det gå att klicka fram det och läsa det i klartext.

Har du kollat så att mejlen från ViB inte har fastnat i skräppostfiltret och automatiskt förpassats till papperskorgen?

Lösenordet är sparat i den gamla datorns webbläsare. Jag kollade mejlkontot och upptäckte att jag inte fått några aviseringar om svar på foruminlägg på ViB sedan i juli. Jag får prova att logga ut i den gamla datorn och prova om jag kan logga in igen. Hur klickar man fram ett lösenord som bara visas som svarta bollar?

Problemet löst. Jag lyckades hitta ett sätt att få datorn att avslöja mina sparade lösenord.

Min vän har försökt skapa ett konto på Vib. Ideliga försök och nya epostkonton men något mail kommer inte. Jag vet eftersom jag vid ett par tillfällen försökt hjälpa honom.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.