Läsa ViB digitalt, även tester?

16 inlägg 0 nya
Läsa ViB digitalt, även tester?

Någon som vet om man tecknar en digital prenumeration på ViB för 299kr/år, kan man läsa testerna gratis då? Som tex. testen om extraljus, kostar 20kr att ladda ned, eller enskilda biltester, kostar typ 30kr. Ingår det att läsa dom gratis med en digital prenumeration?

Man kan tycka att de skulle släppa tre + år gamla tester gratis, men de verkar inte vilja ha den typen av intresserade....

Är du prenumerant så borde du rimligen ha tillgång till allt som publiceras under ViB-loggan kan man tycka....

Säger som Pi att det borde ju helt klart vara så. Teknikens Värld har det ju så iaf, är du prenumerant har man full tillgång till allt digitalt material nytt som gammalt.

ViB har vad jag sett inga tester som publiceras exklusivt på websidan utan har du en prenumeration så kan du läsa allt, även om det blir lite mer omständigt att bläddra sig fram i den digitala versionen av papperstidningen.

Readly någon?

*Robban

Ja nu tänkte jag på att de nog skulle få fler prenumeranter, om de släpper gamla tester gratis och iom lockar till sig nya medlemmar.

Ivarsson, så var det hos Auto Motor&Sport förut vet jag. Väldigt bra när man sökte gamla tester, men det är säkert annorlunda idag.

Men är det ingen som tecknat en digital prenumeration och vet?

Readly för 1200:- om året ger dig tillgång till sjukligt mpnga tidningar digitalt.
Har haft det sedan start.

Just nu finns Vi Bilägare och svenska Auto Motor Sport där liksom en mängd andra motortidningar såsom Bilsport, Wheels, Husbilen, nostalgitidningar. Sedan finns ju alla tyska, engelska och amrikanska också.

GT, Expressen, Kvällsposten får du också.

Lite av det man läst i veckan:

Läsa ViB digitalt, även tester?

Jag hade tidigare en digital prenumeration. Det jag fick tillgång till då var enbart tidningarna (via en app) som publicerades under prenumerationstiden, alltså inte till äldre tester och dylikt.

Vi bilägare finns till 2013 att läsa

Läsa ViB digitalt, även tester?

Digitala prenumeranter har tillgång till alla nummer av tidningen från 2011 och framåt, är testet publicerat under det tidsspannet går det alltså att hitta men är man intresserad av äldre tester måste de köpas styckesvis i pdf-form.

Junkers, du tipsade mig om readly i somras. Då föll den mellan stolarna. Men nu slog jag till! Klockren ju! Tanten brukar köpa historietidningar och sånt där tantsnusk flera gånger i månaden, varje lösnummer kostar ju 60-70 spänn så för 99kr/mån är det perfekt. Över 3000 tidningar och man kan köra 5 profiler, en till alla i familjen.
Tack Junkers för tipset!

Samma med mig Readly prenumeration för 99 kr per månad (1188 kr om året).

Min nuvarande Fabia https://www.spritmonitor.de/en/detail/990314.html Dåvarande Astra https://www.spritmonitor.de/en/detail/858751.html

Bra tips där rörande Readly, Tack junkers.

– Har du sett den nya filmen om lastbilar? – Nä, men jag har sett trailern.

Jag tog med vara på det tipset och testar Readly nu, tyvärr gick det ut över nattsömnen! ;)

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.