Ett guldkorn från Flashback

2 inlägg 0 nya
Ett guldkorn från Flashback

Någon som kallar sig OhemulHemul på internetforumet Flashback har skrivit sina tankar om Vi Bilägares. Det är inte helt fel tänkt, anser jag: "Vi bilägare och Motor har dom roligaste insändarsidorna i bilsverige. Bara en massa gubbar som heter Ove och som skriver hatinsändare om att den nyinköpta Opeln minsann drar en hel deciliter mer än vad som anges i instruktionsboken och att han därför vill att tidningen tvingar Opel att betala kompensation eller att den nya Volvon har en massa nya onödiga funktioner som inte finns i hans gamla Volvo som därför är jättemycket bättre än den nya. Fantastiskt underhållningsvärde "

Gubbar, i Flashback är väl alla över 25 år gubbar, och då stämmer det på oss i detta forum. Bränsleåtgång är också rätt tröttsamt att läsa inlägg om, typ min bil drar mindre än din. Detta ältande om liter per mil dyker upp de flesta trådarna, oavsett rubrik. Flashbacks bilnördar känner sig nog mer hemma hos Teknikens Världs forum. Där verkar medelåldern, av mognaden att döma, vara betydligt lägre än här. TV verkar också välkomna troll som blivit bannade från Vi Bilägare.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.