Angående er artikel om tips inför däckbyte.

4 inlägg 0 nya
Angående er artikel om tips inför däckbyte.

Saknas det korrekturläsning helt numer?
Polisen rekommenderar och största, ja vadå? Inte står det vad som åsyftas. Och varför kan jag inte tvätta mina däck o fälgar med avfettning ? Någon ny raketforskning? Tvättar alltid med Surfex HD för att få rent innan sommarvilan i källaren mörkt och svalt i motsats till alla dessa däckshotell i stålcontainrar och liknande ickesvala förvaringar.

Grönkhmerbekämpare

Du får själv välja vad som skall vara det "största". Fälgar kanske?

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Hej Ulf! Tack för att du såg att ett ord saknades. "Mönsterdjup" var det som menades, det är rättat nu. Enligt Erik Rönnblom är det bra att köra däcken efter avfettning eftersom då tränger däckets ingredienser fram som skyddar materialet. Det är ingen raketforskning, utan bara ett gott råd man kan välja att följa eller inte. Har du hittat en bra metod som fungerar ska du så klart hålla dig till den.

Webbredaktör, Vi Bilägare

Ulf Johansson wrote:
Saknas det korrekturläsning helt numer?

Svaret är med 99% säkerhet ja. Allt mer direktpubliceras på nätet via olika publishingsystem och det är upp till artikelförfattaren att kolla vad han eller hon har skrivit. T.o.m. USA's president direktpublicerar och felstavar sina "meddelanden" till allmänheten numera. Så korrekturläsare är nog inget man bör studera till.

6.15

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.