Mercedes torkare

3 inlägg 0 nya
Mercedes torkare

Ja, eller torkare som går åt olika håll rättare sagt, kallades för Mercedes torkare förr.

Jag har haft dålig erfarenhet i ämnet då jag bara ägt 2 MB, den ena körde jag aldrig med, den andra ägde jag bara en dag i högsommarvärme utan regn.

Vår Zafira har sådana torkare, och nu även nya firmabilen, en Ford transit.
Riktigt smart då betydligt större del av rutan blir torkad, särskilt markant på höga rutor, där passagerare får sitta och böja sig för att se ut.
Forden har dessutom axlarna längs ut i hörnen, armarna är raka, geometrin gör att nära nog hela rutan blir torkad, förutom en liten trekant högst upp i mitten.

Några andra bilar som har dessa torkare idag ??

Förrförra generationen Civic (2006-2011) har sådana torkare.

Generationen efter har konventionella torkare, som dessutom är konstruerade så att armen på passagerarsidan sveper över till förarsidan, vilket gör att den lämnar en sträng vatten mitt i synfältet för föraren. Märklig konstruktion.

Vi har det på firma Forden och har inte reflekterat över funktionen.
Stor ruta är det och kanske det blir bättre torkat.
Vad som inte är bra är den imma på insidan som alltid blir på denna bil.

Mina tidigare bilars förbrukningar på spritmonitor.. https://www.spritmonitor.de/en/detail/836524.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/756137.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/1120549.html

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.