Tesla 3 imponerade säker!

5 inlägg 0 nya
Tesla 3 imponerade säker!

https://electrek.co/2019/07/03/tesla-model-3-aces-crash-test-europe/

Ja riktigt kul se de inte snålat in på den biten på deras "instegare". Redan Model S sas ju vara väldigt säker när den testades i olika krockprov.

Är den lika säker bak? Inga bältessträckare, inga bälteskraftbegränsare.

Bra att den är säker, men imponerande är kanske att ta i? Skoda scala tex fick snäppet högre betyg både skydd av barn och vuxna. Det som däremot stod ut var systemen för att undvika en olycka. Vilket ju iofs är det bästa, om man inte behöver krocka öht.

Det är ganska kul att Teslorna bedöms för vad de är istället för var de kommer ifrån. Jag tycker att recensioner av nya amerikanska bilar oavsett om de är små och kraftlösa eller stora och snabba brukar handla om hur gammaldags, fuskmonterade, plastiga, gungiga och eländigt amerikanska de är. Själv tycker jag att den nordamerikanska paletten av traditionella bilar innehåller allt från skräp till verkligt trevliga bilar. Men, som sagt, det känns friskt att Tesla inte verkar belastas av det svenska arvet av förutfattade meningar.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.