Passat -13

8 inlägg 0 nya
Passat -13

Är denna Passat ett bra köp? Låga mil iaf.

https://www.blocket.se/vasternorrland/Volkswagen_Passat_1_4_TSI_74271204.htm?ca=4&w=1

Ärväl den beryktade motorn med kamkedja som mam ska hålla sig ifrån.

Och inte alls så låga mil, snarare tvärt om: https://www.car.info/sv-se/license-plate/S/DFE571

Rymdskrot, har du inte följt det här forumet tidigare? En fråga som den här väcker hela sandlådan och pajkastningen rullar vidare. Snart kommer nivån vara på en femårings nivå, 'Jag har rätt, du har fel' eller 'Alla är idioter utom jag'
Det spelar nästan ingen roll vad ursprungsfrågan gäller, snart är det glömt och några herrar (?) tar över showen helt. Otroligt tröttande.
Ta frågan till ett VW forum istället, där kan det finnas mer balanserad kunskap med lite tur.

Jag skriver inte så ofta i såna här specifika trådar eftersom just kritik mot VW anses vara sandlåda, allt annat ok att såga?
Dock kan man ju undra över TS för såna trådar, ofta kanske det har varit trollning.

Vad gäller 1,4 TSI så är det som junkers säger och motormännen har varnat för denna motor.
Men det är ju också så att den gjordes om en hel del när den fick kamrem, så att den skulle bli snålare, gå tystare och bli varm snabbare (vilket påverkar även kupévärmen när det är riktigt kallt).

Ett VW-forum kan vara bra men samtidigt finns alltid risken att man är lite för positiv till sitt eget märke. Vi bilägare är ändå bra på det sättet att det inte är märkesspecifikt, även om det tyvärr varit lite av ett VW-forum i alla fall här.

https://www.motormannen.se/nyheter/nyheter-2015/volkswagens-problematiska-kamkedjor/

Blir ju liksom en annan sak om bilen är begagnad och maskinskada på försäkring slutat gälla. Man ska veta också att en helrenovering av en 1,4 TSI kostar bortåt 100,000 kr, dvs ungefär vad bilen här är värd.

Bilen ifråga är jumätarskruvad ordentligt och dessutom problemmotorn så stay away!

Fanns inte exakt den här bilen uppe i en tråd nyligen, med samma trådskapare, men med tråden utformad som en varning? Den tråden togs bort tror jag.

Fakekonto som så många andra i så fall tyvärr.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.