Oljesticka till Audi A4 Avant - 2017 (Diesel)

4 inlägg 0 nya
Oljesticka till Audi A4 Avant - 2017 (Diesel)

Hej,

Jag har googlat för att hitta oljesticka till min Audi Avant 2017 men tyvärr hittar jag inte så mycket information.
Det jag är ute efter är att kunna kolla färgen på oljan.
Någon som har några förslag?

Tack

Hittar du ingen sticka under huven så finns det ingen. Enda sättet är att tappa ur oljan och fylla på igen. Följer man serviceindikatorn så borde oljan inte avvika på något sätt.

Tack för svaret FXX, det är så att många bilverkstäder kan slarva och glömma bort att byta oljan vid servicetillfällen. Då blir det svårt att kolla färgen på oljan innan man har startat bilen och kört därifrån. I så fall är det bara att hoppas att dom har gjort det dom har lovat :)

Jo jag vet att det fuskas, själv kunde jag fylla på 3L spolarvätska sist jag lämnade min bil på Mekonomen och det skulle ingå påfyllning.
Dock tror jag det är sällsynt att man fuskar med olja/filter, detta är liksom det grundläggande i en service. Däremot resten av grejorna bockar nog dom flesta för i protokollet bara, typ säkerhetsbälten kontroll, smörja gångjärn, osv. osv.
Du får väl sätta ett kryss på oljefiltret nästa gång så ser du om det är bytt:)

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.