Nya Passat ännu en storsäljare!?

5 inlägg 0 nya
Nya Passat ännu en storsäljare!?

https://m.youtube.com/watch?v=F_b_QS7z4fo&feature=em-uploademail

Är det nån skillnad, förutom en massa olika förmågor att blinka med lamporna och lite andra elektroniska gadgets som inte har ett skit med bilkörning att göra.

Beats me! Jag är ingen VW-fanatiker så jag har ingen susning. Men jag tycker den såg trevlig ut, men som du säger, jag har lite svårt att se skillnad mot dagens modell. Förutom flytande blinkers ala Audi och nya designen på bakljusen, annars ser det sig likt ut. Men dom kanske tänker "varför ändra ett vinnande koncept". Golf MK8 ser ju inte helt olik ut sin föregångare heller.

Det är ju endast en facelift, så man kan väl inte förvänta sig alltför mycket. Längre räckvidd i laddhybriden och några nya motorer var kanske de största skillnaderna? Men det räcker nog långt för att (fortsätta) sälja bra. Troligen inte bäst på något, men nivån är jämn och hög särskilt i förhållande till priset tror jag.

Kommer att säljas i stora volymer i Sverige och det är inte konstigt det är bilen lagom som har få nackdelar. Prismässigt så ligger Passat bra till under Volvo V90 och har större bagageutrymme.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.