Keyless entry slutar fungera på 308 sw

6 inlägg 0 nya
Keyless entry slutar fungera på 308 sw

Har en 308 sw 2015 med keyless entry. Har fungerat utan problem till för ett par dagar sedan då förardörren helt slutat fungera. Passagerardörren funkar utmärkt och det är inga problem att låsa eller låsa upp alla dörrar med fjärren men den dörren reagerar inte alls ifall man tar i handtaget.

Det kan ju ibland strula ifall det är fuktigt men det är inte det som är problemet. Jag har testat i både torrt och fuktigt väder och även tvättat handtaget flera gånger men det är dött. Har även testat med den andra fjärren men spelar ingen roll.

Någon som haft likande problem och vet ifall det är nytt handtag som gäller eller ifall det är något annat det kan vara?

Jag fick byta förarsidans på min 508:a för ett par år sedan. Gick nog på 1 600:- eftersom handtaget måste lackas.

Låter billigt. Den offerten jag fått för att byta handtaget ligger på 3900:- :-(

Japp! Och jag mindes fel; 1 600 för handtaget. 3 574:- inkl moms gick kalaset på. Ber om ursäkt för mitt dåliga minne.

För 3900:- öppnar jag nog dörren via knapp på nyckel.

Detta meningslösa elektroniska bling-bling...

.

Politisk korrekthet känner de flesta till vid det här laget – det dolda åsiktsförtryck som råder utom för ”godkända” åsikter. Det är tätt närbesläktat med det psykologiska begreppet grupptänk, ett fenomen som i grunden syftar till att upprätthålla harmoni genom konsensus i en grupp. Tyvärr får grupptänk förödande konsekvenser när det uppstår på politisk nivå och alla försök till motstånd eller nyansering bestraffas. Grupptänk uppstår alltså när en grupp människor värderar harmoni och sammanhållning inom gruppen högre än korrekta analyser och kritisk utvärdering. .

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.