Alfa Romeo Giulia i verkligheten

5 inlägg 0 nya
Alfa Romeo Giulia i verkligheten

Såg för en stund sen nya Alfa Romeo Giulia här utanför Helsingborg, det var en bil som verkligen hade närvaro och pondus i sitt utseende, jag har vart svagt skeptisk när jag sett bilderna men jädrans vilken snygg bil när man såg den i verkligheten!! Troligtvis ingen bil man väljer på rationella och logiska grunder men oj vad den gärna hade fått vara på min garageinfart!
Nån mer som haft möjligheten se den på riktigt, och vad tyckte ni?

Jag har ännu inte sett den IRL, men det måste vara som du skriver, en jädrans snygg bil.
Var den i "Rosso Competizione"? Och med klöverbladsfälgarna?

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Kanske ser bättre ut i verkligheten men jag gillar den inte framifrån, ser lite ut som ett ihoptryckt ansikte med stor näsa.

Alfa Romeo Giulia i verkligheten

Valet är gjort, nu blir det C-HR hybrid ett tag framöver :)

Den var lite udda färgsatt faktiskt, den var den toksnygga röda nyansen men med vit front som ungefär mittför hjulhusen fram "dimmades" över i det röda...i övrigt var den i utförandet man mest sett med det stora sportpaketet, troligtvis med stora motorn. Så grymt snygg och nosen som du skriver om Simon var helt brutal i verkligheten!
Saabnisse, den stod inte helt still så jag kan inte avgöra om det var de fälgarna exakt men stora var de med rejäla öppningar så skulle förvåna mig om det var några andra.

Henrik, stora öppningar har även "Ultralight Silver", men de ser väldigt spretiga ut. Den på Simons bild har ju klöverbladen.
Simon, grillen är ju klassisk och har inte ändrats särskilt mycket på senare år som väl är, men jag gillar inte riktigt gälarna under, de är lite för dominerande. Men som Henrik skriver, så är de nog bättre IRL!

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.