Värde Volvo v40

4 inlägg 0 nya
Gäst (ej verifierad)
Värde Volvo v40

Vet inte om jag lägger den här tråden rätt, flytta gärna om det är fel.

Jag ska sälja min bil snart och behöver hjälp om vad jag ska tänka att jag kommer få för den, jag har tittat vad som ligger ute på blocket nu men hittar ingen som stämmer överens med min, de flesta har gått betydligt längre.

Jag har en Volvo v40, modellår 2002. Den är i fint skick, liiiite rost nere vid ena framdörren men ingen annan rost i övrigt. Har servats på bilverkstad nästan varje år och gått igenom besiktningen utan några anmärkningar (senast i april i år). Den har gått ungefär 14 000 mil. Har farthållare. Har installerat motorvärmare och uttag för kupévärmare. Fungerar jättebra, finns inga fel på den såvitt jag vet. Ingen dragkrok. Sommardäcken är fina, vinterdäcken är gamla men med bra mönsterdjup.

Vad tror ni är rimligt att jag skulle kunna få för den?13000-20000:- ca

Regel 1: Jag har alltid rätt. Regel 2: Om jag någon gång skulle ha fel träder regel 1 i kraft.

Fri annonsering fick du ju i alla fall.

6.15

Köpte en sån till dottern förra året med 13" på mätaren, jag betalade 8.000:- Den hade dock dåliga bromsar bak, med dom fixade kan man säga att jag gav 10.000:-

Är kamremmen bytt på din bil ?? Den bör vara det trots att bytesintervallen är 16.000 mil. Alla intressenter kommer fråga om kamremmen. Om inte blir bilen väldigt svårsåld.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.