Köpråd, VW Passat

1 inlägg 0 nya
Köpråd, VW Passat

Hallå!

Har harvat runt lite här och var den senaste tiden i hopp om att få tag i en bättre bil än den risiga bil vi har idag. Vi har främst kollat på Audi och BMW. Givetvis låg 5-serie och A6 närmast till hand först, men vi vill väl egentligen ha en mindre bil och kollade mer på 3-serie och A4 tillslut. Nu går tyvärr barnstol inte in i 3-serien, så den har vi fått fimpa. Barnstol gick in lagom i en A4 och då började vi pumpmarkera den modellen.

Man får gå ner på en -13/-14 för att komma till prisklassen vi gillar. Här går man dock bet på en hel del utrustning om man letar Audi A4. Därför har vi idag också börjat småkolla på en Passat. Den är väl visserligen inte mindre, men det känns som man får rätt mycket bil för pengarna. Är det rätt?

Och vad gäller en VW Passat så får man nog kolla på en -14. Då får man en relativt välutrustad bil för i princip samma peng som en icke utrustad A4. Nu är ju tyvärr Passaten innan 2015 riktigt risig i utseende och jag ogillar den gråa och tråkiga mittkonsolen, men sånt kan man väl blunda för kanske. Automat och Diesel är det vi tänkt ha.

Hur är Passats 4motion i jämförelse med Quattron? Hur är deras automat-låda i jämförelse med Audis? (Om dom nu inte använder samma) Vad är ett 'måste' i utrustning om man tittar på en Passat?

Tar tacksamt emot tips, synpunkter och egna erfarenheter från olika modellerna.

Tack på förhand.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.