Kan inte släppa tanken på en... FJ Cruiser

4 inlägg 0 nya
Kan inte släppa tanken på en... FJ Cruiser

Hej!

Ända sedan jag var i Krugerparken i Sydafrika och såg dessa små mini bestar obehindrat dundra fram över lervägarna har jag haft aldrig kunnat släppa den här bilen av någon anledning. Vissa tycker att det är det fulaste det sett. Jag tycker den är oändlig i sin orimliga orginalitet, sin historia, att det är en Toyota. Jag vill ha den här bilen och den ska vara täckt i lera efter varje helgäventyr. Lite där är jag nu och är rackarns sugen på att byta in min CR-V mot något färgstarkare.

Är det någon här som har någon erfarenhet av FJ Cruiser och vet hur den är att äga? Alla tankar och inspel i frågan är välkomna! :)

En arbetskamrat som var mycket ute i naturen på äventyr, drömde om en Land Rover i många år, han pratade om det på typ varje kafferast. En dag i slutet av 90 talet slog han till och provkörde en bil, en helt ny.
Dagen efter var vi nyfikna "Hur gick det, blev det nån bil"
"Äh, jäkla skräp, gick inte att åka i, var som en trakror"
Jag gissar att en FJ är nått liknande, grymt bra på savannen, men inget man åker till vardags i Sverige.

FJ är så grymt läcker, den ger helt klart både ett habegär och en äventyrsanda att man vill ut i leran och utforska nya vägar och stigar......jag har själv inte kört den, men vet en som har den som dragbil åt sina hästar och de åker riktigt mycket runt på tävlingar i hela Sverige och är jättenöjda. Sen tror jag inte heller den är att jämföra komfortmässigt med de bästa suvarna utan den är ju byggd enligt gamla skolan med en ram.
Sen att skriva som Richard att Land Rover är som traktor, det är ju helt beroende på modell, troligtvis var det en Defender, och ja, de var otroligt omoderna. Men en helt ny Discovery i slutet av 90-talet slog mycket annat i komfort.....

Jag har ingen erfarenhet av FJ, men kan förstå att man vill ha en. En av få Toyota med charm.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.