Golf GTI 07 köpråd

2 inlägg 0 nya
Golf GTI 07 köpråd

Hej då jag har en saabjävel just nu som kostat mig mer än vad jag väntat mig pga ja saab är skit helt enkelt, så har jag börjat akutleta efter ny bil när både acn och turbon gick sönder och framrutsvajern gick sönder också. Jag är lite inne på Golf då jag kört dem innan och de varit väldigt bekväma. Hittade denna https://www.blocket.se/landskrona/Golf_GTI_200hk_79260606.htm?ca=22&w=2 , nu är frågan är det ett vettigt pris? är det i regel bra bilar att ha och göra med? lite för och nackdelar tack samt ifall det är värt att satsa på den? prio ett är att det ska hålla i skillnad till saab!http://www.vibilagare.se/node/add/forum/0#

Om prio ett är att den ska hålla är nog inte en 10 år gammal Golf GTI det bästa valet. Tänk på att det är bilar som generellt sett körs hårt. Ett bra val om prio ett är att bilen ska vara kul att köra.

+: Köregenskaper, Motor och allt annat som Golfen är bra på. Billiga reservdelar.

-: Ganska törstig, koppling/svänghjul gjord av smör, diverse småfel som drabbade de tidiga FSI-motorerna. Du lär inte tycka att den är särskilt bekväm efter att ha kört en Saab, tänker mest på stolar och däckbuller.

http://www.mestmotor.se/automotorsport/artiklar/biltester/20071001/vw-golf-gti-gladje-och-sorg/

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.