FordonsGaranti?

3 inlägg 0 nya
FordonsGaranti?

Hej!
Jag har en Volvo S80 2010 som är uttagen november 2009. Min 8 åriga garanti går ut och fick ett erbjudande från FordonsGaranti om att förlänga den för 2120 kr för ett år. Max utbetalning är 40000kr. Man hör om motorer som remmen går på och det är inte biligt att fixa och då är 40000 en hjälp på vägen. Jag har en s80 2.5ft. Har någon prövat Svensk FordonsGaranti?

LundgrenRÖvningskörning 3Blev medlem: lör 25 feb 2017, 21:00

Jag fick med en liknande "garanti" senast jag köpte en bil. En varningslampa tändes i bilen och "garantin" visade sig helt värdelös. Min "garanti" (egentligen är det en försäkring och ingen garanti) gällde inte för just det felet. Kolla villkoren noggrant innan du tecknar försäkringen. Svensk FordonsGaranti (Varför stor bokstav i Garanti?) har blandade omdömen på nätet. De är anmälda hit och dit men har en massa positiva omdömen. Behöver du försäkringen? Hur länge gäller maskinskadeförsäkringen hos ditt vanliga försäkringsbolag.

En rem går inte av om man sköter service och bytesintervall, undantag finns, men det gäller inte Volvo.
Garantin har säkert villkor när det gäller underhåll, har du inte bytt rem enligt rekomendation, så gissar jag att garantin inte gäller.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.