Vi Bilägares forum

Familjebil 3 bilstolar

Familjebil 3 bilstolar

Hej!

Är på jakt efter ny bil då jag haft tjänstebil under en tid (tiguan), dock ny tjänst nu så står utan för tillfället. Jag och min fru är inne på att leasa något då vi gillar konceptet. Har ni några tips på en bra och rymmlig kombi eller suv? Har väl tänkt ett tak på 5000kr i månaden allt under är givetvis välkommet. Tre barnstolar ska in i bilen. Har ni några bra tips? :) 

2021-10-03 11:25

Kommentarer

Skoda Superb är bland det rymligaste i kupén, speciellt baksätet på bekostnad av bagageutrymmet, som laddhybrid går den att köra snålt även om det vore bra om den gick lite längre på enbart el, nu ca 50km.
Ford Kuga är också ett val, dock något mindre.
Ska du ha en ren elbil finns det andra här som säkert kommer med bra alternativ.

2021-10-03 11:42
Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Som trebarnsmamma har man bra koll på detta. Flexibelt baksäte är det optimala, dvs skjutbara. Gärna individuellt el 2 o 1 del. Då kan man anpassa till barnens behov samt maximera utrymmet bakom för bagage. Barnstolar innebär också vettig arbetshöjd. Vanlig kombi för låg. Satsa på mpv av typ touran, zafira, sportvan
S-max Klockrena val. Suv näst bäst men ofta usla bagage dock. Vi hamnade dock i en laddhybrid kuga och är nöjda. Gott om plats för tre inkl hundbur. Flexibla lösningar m fantastisk låga driftkostnader. Se mitt inlägg under modellspecifikt. Vi tog leas via carplus. Prisvärt. Maxutrustad inkl 1500 mil o försäkring under 4500 kr.

2021-10-06 23:06

Superb upplever jag som för smal för tre stolar bak. Men stol fram och en vuxen bakom funkar dock kanon.

2021-10-06 23:08