Audi A3 8p 2.0 tfsi köptips

9 inlägg 0 nya
Audi A3 8p 2.0 tfsi köptips

Tjena!

Nu har det blivit dags för mig att köpa min första bil! Jag har varit sugen på en lite mindre bil, minst 200 häst med antingen bakhjulsdrift eller fyrhjulsdrift så tänker att en Audi A3 2.0L tfsi med quattro passar mig nog. Jag var och provkörde en sådan här om dagen och jag tyckte verkligen om den.

Nu till min fråga. Är den någon här som har erfarenhet om just denna bil och motor? Någon som vet vad man ska kolla efter vid köp eller några ”kända” fel som bilen har? Finns det någonting man ska akta sig för helt enkelt?

Min budget ligger runt 50k kr och kollar mest på bilar som gått ca 13-14k mil.

Tack på förhand!

Nu är nog uppe i tio helt nya användare på en vecka med snarlika frågeställningar och liknande skrivsätt.
Jag svarar Fiat Uno igen...

Håller med. Det finns en hel del likheter när det gäller uppbyggnad och satsdelar. Kanske handlar det om att etablera nya nick att bygga vidare på senare. Vem vet.

6.15

Kanske är det nya användare, som blir väldigt tråkigt bemötta av er forumveteraner. Vi är 10 miljoner invånare i Sverige. Är det konstigt att det kommer hit nya medlemmar? Kanske läge att rannsaka sig själva lite?

Trådskaparen kan köpa nästan vilken bil som behagar. 50 tusen för en bil är ofta i landet hoppas och be att den håller och fungerar. Kan du inte meka själv, måste du vara förberedd att byta ut en hel del slitdelar.

Det är helt osannolikt att ett forum som Vi bilägare på kort tid skulle få nya användare som ställer snarlika frågor.
Det är helt uppenbart att det bara är trams i de flesta fall och det leder tyvärr till att det uppstår misstänksamhet mot alla nya användare, det är direkt förödande för forumet för vem vill ödsla tid och kraft åt att hjälpa troll...

Magpie är förresten en av de misstänkta...

Hahaha ja det är sannerligen inte oss nya användare som är förödande för att ett forum dör. När veteraner inte vågar ta in nya medlemmar i föreningen för inbördes beundran dör forumet av att åldern tar ut sin naturliga rätt.

Hur många år måste man vara medlem innan man blir accepterad då? Någon initiationsrit som är nödvändigt att närvara vid?

Tar en paus några månader nu så du kan härja helt fritt.
Trevlig sommar alla!

Jag funderar på samma sak som Junkers. För mycket oseriösa människor här på sista tiden som hävdar sina mänskliga rättigheter att köra hur fort dom vill på våra vägar mm.

+1 på den FXX - minst...:)

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.