Annonser med felaktiga fakta/utebliven viktig information

1 inlägg 0 nya
Annonser med felaktiga fakta/utebliven viktig information

Hittade en annons från scstyling i senaste numret vilket väckte mitt intresse.

Jag har under många år"konverterat" mina helt värdelösa huvudstrålkastare som har denna focus lins, projektor lampor som jag kallar dom. På min Skoda Roomster har jag bifocus och på min gamla Passat är det separata för hel resp halv ljus. Eftersom halvljuset (på båda) spärras det av en plåtskärm så innebär det att endast hälften av ljuset kommer ut.
Letar man lite på nätet så är dom konstruerade för xenon lampor som har mycket högre lumen värde. Trots det så slänger biltillverkarna in skräplamporna H7 vilket man får mycket sämre ljus. Om jag jämför snuttans Fabia som är samma bil (?)fast vanliga refektor lysen så har hon betydligt bättre ljus än jag, vilket stör mej oerhört.
Jag tror att det ser "snyggare ut" med focuslampor och framför allt kostar ju dom mera när reflektorn gjort sitt,och så slipper man styrningen från fram och bakaxel som krävs. Styrningen för resten har en väldigt liten påverkan på bländningsrisken vilket har visat sej vid era tester, är det inte Opeln med sitt underbara led system och MB, eller föralldel VW golf i senaste numret. Sen är ju det att alla vägar är inte helt raka utan har backar, inte ens motorvägar.

Tillbaka till annonsen, det står eller antyder någonstans att det är förbjudet att ändra H7 till xenon eller LED, farbror häktare blir sketa sur och framför allt besiktingskillarna (dom är billigare) så man måste byta en gång om året och resten av tiden köra med risk för ombesikning.

Jag byter efter besiktning och tar smällen hellre än att köra på någon för reflexer är nog inte "inne" nu för tiden.

Transportstyrelsen (?) skulle kanske släppa skrivborden och ge ut på gatorna och se hur det fungerar i praktiken, eller är dom styrd från EU. Vem är det som har bestämt över reflex materialet på vägskyltarna, det är omöjligt att ha helhjuset på, även med bifocus?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.