Tanklucka trasig

3 inlägg 0 nya
Tanklucka trasig

Nu är det såhär att jag misstänker att några korkade jävlar försökt stjäla bensin från bilen utan framgång.
Däremot tog de sönder tankluckan vilket är jävligt surt. Det ser ut som något i stil med att de har riktat en mejsel i mitten av luckan och sedan slagit på den med en hammare.
Den är delad i 2, ena sidan klickar som den ska i låset och andra fälls in och ut så gångjärnet o det är inget fel på.
Allt funkar egentligen som det ska bara att själva lucken är av på mitten. Till min fråga så undrar jag ifall det går att laga den på något fint sätt eller är det en ny lucka från skroten och en burk lackfärg som gäller?

Tack i förhand!

Har du försäkring? Ibland är det reducerad självrisk vid sabotage.

Laga går säkert men det beror ju på hur händig du själv är. Sen har väl bilens ålder också lite betydelse eftersom man lättare kan överse med lite lägre finish på äldre bilar än på nästan nya bilar. Gissar att luckan är av plast av beskrivningen att döma och det går ofta att limma om man har rätt lim. Sen kanske förstärka lite på baksidan men som sagt - mycket beror på din egen hantverksskicklighet. Men finns luckan på skroten och den är enkel att byta så känns ju det som den enklaste lösningen. Och lacka om lär du ju behöva göra i båda fallen.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.