Sprängskisser och reservdelar till VAG

4 inlägg 0 nya
Sprängskisser och reservdelar till VAG

Tänkte dela med mig av tips på reservdelar och sprängskisser till VAG-bilar.
Ska prova att byta till xenonlampor i halvljuset (olagligt, jag vet), vid minsta helljusblink från mina mötande bilvänner så monterar jag dom i helljuset istället.

Dock vill jag ogärna ta hål i täckluckorna på lamporna utan att ha nya att montera dit för besiktning eller försäljning av bilen i framtiden. Så jakten på nya täckluckor startades. Första var att hitta reservdelsnumret. Då hittade jag en sida med sprängskisser på dom flesta VAG-bilar, ypperlig sida!
http://www.oemepc.com

Sedan gällde det att hitta någon säljare av dessa täckluckor. Efter diverse halvdiffusa engelska ebayannonser så hittade jag ett företag i Tjeckien som säljer orginaldelar till VAG, BMW, MB och Toyota. Bara att söka på reservdelsnumret jag fick fram på föregående sida och där hittade jag dom, nya original.
https://m.oemvwshop.com

Huruvida det är billigt eller ej har jag ingen aning om, men smidigt sätt att hitta grejor iaf. Ett nytt original reservhjul kostade ungefär samma till Golfen som jag fick betala med frakt från en skrot i Sverige.

Tack för den sidan, synd att jag inte hade den när jag hade Golfen...
Det var inte alltid så lätt att hitta delar då, lagerkillen kollade i en microfich på ofta otydliga bilder och med texter på ett språk han inte förstod. Det var med stor ovilja från hans sida som jag lyckades få kolla själv.
När man så hittade rätt del fanns den inte hemma, "Den kommer i nästa vecka, kanske...!"
Allt var inte bättre förr!

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Som BMW ägare använder man RealOEM.com

Mkt bra sida. Har använt mig av den ett antal gånger.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.