Skada

6 inlägg 0 nya
Skada

Hej! Var för några dagar sedan med om en liten olycka då sidan bak fick sig en smäll. bilen är en nissan navara från 2011 marknadsvärde ca 120-130k har visat upp skadan för verkstad och det lär dröja innan de tar in den och kollar på den. I olyckan blev flaket snett så att det blev en ganska ordentlig glipa mellan flak och hytt. Någon som varit med om liknande skada tror ni att den kommer att bli reparerad eller blir det skroten?
Vad säger skaderegleraren på försäkringsbolaget?
Det finns ju fler verkstäder att anlita, fråga vilka försäkringsbolaget godkänner.

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Är detta ett seriöst inlägg ? Bilderna verkar tagna från ett inlägg frän mso 1000 (har jag för mig) men kommer definitivt från en VW medan inlägget handlar om en gammal Nissan.
För att ändå svara på frågan så är min gissning att reparationen blir dyrare än bilens uppskattade värde så det blir nog "skroten". Det är vansinnigt dyrt att "plåt-reparera" bilar numera, tyvärr.

Men hur i helsicke har mina bilder hamnat i denna tråd??

Men i det som skrivs om bilen tror jag den blir skrotad

Mina tidigare bilars förbrukningar på spritmonitor.. https://www.spritmonitor.de/en/detail/836524.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/756137.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/1120549.html

Verkar vara fel i bildlänkarna?

Power to the people

Verkar vara sonen som roat sig och som numera använder bilen som a-traktor.

https://www.instagram.com/marcusnevalainen/

306 - 232

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.