Security code för Opel Astra 2007

5 inlägg 0 nya
Security code för Opel Astra 2007

Hejs,

Jag servade min bil i helgen (Opel Astra -07, 1,6L Enjoy), men när min mekaniker skulle släcka servicelampan (INSP), så frågade han efter en 4-siffrig kod. Jag gick igenom alla dokument/papper, men jag hittade ingenting. Jag köpte bilen av en äldre kvinna för 3 år sedan och jag misstänker att jag inte fick med den här koden.

Vad gör jag? Jag ringde Opel i Malmö, men jag har inte fått ngt svar.

Lyckades han inte släcka?
Testa detta annars:
https://youtu.be/jn1W-hNKMno

Tack, jag hittade denna igår också och det funkade! Dock kommer jag behöva denna kod igen om jag skulle tex byta ut batteriet.

Du kan byta batteri utan att strömmen bryts, till exempel genom att koppla in ett annat batteri på klämmorna innan du tar loss från ditt batteri.
Finns några förslag på nätet hur man får tag i koden men man kan ju tycka att firman borde kunna hjälpa dig att få fatt i den.

Det är sant men jag köpte min Astra hos Volvo/Renault handlaren i Simrishamn för 3 år sedan. Opel i Malmö vill att Mekonomen ringer upp dem först :(

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.