Punktering igen

7 inlägg 0 nya
Punktering igen

En modell större plåtskruv i däcket.
Första gången inte punkterings sparayen fixat läckan till 100% utan det blev en tur till däckteamet. :(


Mina tidigare bilars förbrukningar på spritmonitor.. https://www.spritmonitor.de/en/detail/836524.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/756137.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/1120549.html

Japp det blev 500:- för demontering på bil och isättning av den största plugg kappan dom har då hålet var stort.

Han sa såhär om att använda punkterings sprayer.
En bra produkt som gör att du slipper stå på knä och jäklas med ett däcksbyte på landsvägen.

För deras del så eftersom dom alltid högtryckstvättar ett trasigt däck så tar det lite längre tid i tvätt momentet i övrigt ingen skillnad.

Och på frågan om att fortsätta köra med ett spraytätat däck som är tätt så blev svaret det enda som kan hända är att det börjar smygläka igen.

Och som sagt biltema spray har funkat för mig jättemånga gånger utan några mer problem.

Mina tidigare bilars förbrukningar på spritmonitor.. https://www.spritmonitor.de/en/detail/836524.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/756137.html https://www.spritmonitor.de/en/detail/1120549.html

Det där hålet hade jag fixat med min lagningsats från Biltema. Skruven ser ut att vara samma storlek som grannen hade i sitt däck som jag lagade för 3-4 år sedan.

Håller med FXX. Nästa gång det händer mig tänkte jag försöka själv.

6.15

Nja, de få gånger som jag fått punktering har proffsen fått fixa det, ingen kostnad när man räknar hur många mil man kört kontra antal punkteringar.

Men spännande att höra hur hemfixen står sig jämfört med däckfirmornas.

Jag håller med prestigelös, sist jag hade punka var nån gammal plåtfälg till ett vinterdäck som hade rostat så det var pyspunka, och det var +20 år sedan. Men jag är mr overkill, gillar att ha prylar så jag löser saker själv. Eller som jag brukar säga ”det kan vara gött att ha” när jag shoppar helt onödiga grejor.

Om det är empiri man saknar så finns tyska mekaniker på Youtube. Vad kan gå fel?

6.15

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.