Bilen går hackigt

4 inlägg 0 nya
Bilen går hackigt

Bilen går hackigt och är trög att gasa, kommer upp i fart väldigt segt. Ibland är bilen precis som vanligt men när man kört lite och startar bilen några gånger så tillslut blir de att bilen inte startar på första gången eller att den är svårstartad och då blir de att bilen låter annorlundare och den blir hackig och är svår att gasa upp och detta känns mest när jag ska gasa upp till 30 40 km. Sen när jag kör i högre hastighet så känns det bättre. Den kan hacka till någon enstaka gång när jag kört på motorväg när den varit såhär.

Jag har lämnat in bilen och sökt felet men då har det kommit upp varvtalsgivaren (tror den hette så? är inte kunnig med bilar) så den byttes men det blev inget bättre. Så vi testade att felsöka när bilen väl var sådär lustig men då kom det upp samma felkod igen. Men den kan det ju inte vara igen.

Kan tillägga att jag har en golf 4 en 00a och detta felet började när jag hade kört 2 mil så plötsligt blev den hackig och den varvade extremt mycket. Den har inte varvat sedan den gången men fortsatt hacka till och från.
Någon som kan tro sig veta vad felet är?

Eventuellt katalysator igensatt.

Min nuvarande Fabia https://www.spritmonitor.de/en/detail/990314.html Dåvarande Astra https://www.spritmonitor.de/en/detail/858751.html

Hade liknande fel på en Golf 4. Slangen som ger vakuum till bromsservot hade gått av. Svårt att se men enkelt om man är på rätt slang och vrider och drar.

Japp .. kolla alla vakuumslangar. Kolla noga, eller bara byt.

Alles volk bist volk.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.