Opel fuskade?

4 inlägg 0 nya
Opel fuskade?

Senaste - men sannolikt inte sista i listan över fuskare: https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/4dw75o/stor-razzia-hos-tysk-bilgigant

Man ska aldrig säga "vad var det jag sa" men...vad var det jag sa.
Det vi såg när VW nyheterna och Dr "ärkelögnaren" Winterkorn stod och ljög i ett videoklipp var som många trodde bara toppen på ett isberg.
Det rättfärdigar inte beteendet bara för att fler gör det, men det blir mer och mer tydligt att fuskandet var en öppen hemlighet hos många biltillverkare som alla verkade rätt ok med som en lösning på ett problem.

– Har du sett den nya filmen om lastbilar? – Nä, men jag har sett trailern.

Åja det finns ännu inget presenterat bevis för fusk, det är bara en myndighet som tycker att när det inte fungerar som det ska så är det fusk, det kan man tycka som privatperson men en myndighet måste följa lagar och regler och Opel hävdar att man endast utnyttjat lagliga kryphål i dåliga lagar och dåliga regler och dåliga testmetoder.

Juridiskt är det inte fusk, man får presentera bevis först och det har man inte lyckats med, bara påståenden och åsikter.

"och Opel hävdar att man endast utnyttjat lagliga kryphål i dåliga lagar och dåliga regler och dåliga testmetoder."

Tack N-klas för din upplysande beskrivning av hur Opel hanterar sitt samvete. Det var väl precis vad VAG gjorde - man följde normen. Sjukt är det hela - både ditt försvar av Opel - och VAG:s agerande.

Opel, det är en bil, inte ett liv. Utom för en och annan.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.