Hur kan folk som har körkort och kört bil i många år, inte ens veta var bilens hjul är.

1 inlägg 0 nya
Hur kan folk som har körkort och kört bil i många år, inte ens veta var bilens hjul är.

Från Ekerö finns en bilfärja till Slagsta söder om Stockholm. Enda sen den kom till har det varit problem med köandet, folk vill inte, kan inte, skiter i det, fattar det inte, hur man helt enkelt anpassar sig till en kö. Den som kom först kör på först, sen den som kom efter o.s.v, även fast det inte är en lång kö, utan 4 st, principen är ju samma, kö 1 kör först, sen kö 2 o.s.v.

Hur mycket skyltar o markeringar man än satt upp under åren, liknar ytan med de 4 köerna vanligtvis ett plocke pinn.

För att råda bot på det har färjeläget på Ekerö just byggts om. Till köområdet har man byggt som en chikan av kantsten, med tanken att de som inte fick plats i området ska hålla sig till EN kö bakom, och inte 4 st som kör när det passar, typ "alla på en gång"

Och det är nu jag kommer till poängen med tråden, typ 50% (ca samma mängd som inte förstår sig på en kö) klarar inte av att köra i denna chikan, kantstenarna är kolsvarta av gummi som gnidit mot, var o varannan bil hoppar till när det ena el andra hjulet tar i, eller rent av hoppar till 2 gånger när först framhjulet tar i på ena sidan, och sen bakhjulet på den andra.

Vist, chikanen är trång, men jag har inga som helst problem med min förlängda Transit, inte ens med släpvagn efter.

Jag vet att det kommer bli ett jäkla liv nu, men dagens sanning är att minst 80% av dessa är kvinnor, de flesta verkar inte i sin vildaste fantasi, kunna avgöra var bilens hjul befinner sig.

Jag undrar bara varför ??

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.