check engine

2 inlägg 0 nya
check engine

Hej har en vanlig saab 9000cs 95.a 2,3L som jag skulle behöva lite hjälp med det är nämnligen så att min check engine lampa har tänds för ett tag sedan och jag har bytt ut en del luft slangar som har varit trasiga + luft filter och även bytt ut bränslepumpen då den gamla var lite sliten har inga som hellst problem med insprutningen eller så!! utan bilen går som vanligt (som skjuten ur en kanon) och jag har heller inga problem med avgaserna skulle behöva lite tips på vad det kan vara för fel för denna lampa får ju inte lysa på bilprovningen och jag har inte råd att lämna in den på saab heller tacksam för svar kanske någon annan som har haft samma problem

Vet inte om detta funkar på Saabarna men prova med att lossa minuskablen ifrån batteriet. Ha den borta i typ 10 minuter. Detta ska "radera" ur minnet i datorn. Lycka till!

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.