VW reklam

2 inlägg 0 nya
VW reklam

Att reklammakare inte har det bästa omdömmet har vi sett många gånger men vem trodde att VW har anställt stolpskott som godkänner reklam där man kör sönder mat i stora mängder. Jag har själv åkt 4wd i många år men risken att köra på ett bananskal är väl mindre än att råka ut för snö, is, leriga och hala vägar. Glädjande är att dom tog hand om allt enligt den lilla texen i slutet på reklamen. Nu har jag som både gillar bilar och mat några frågor till VW. Fråga 1: Hur tar man hand om fruktmos och tårtklet i hjulhusen på en Passat? Fråga 2: Vad kan man anretta för smaskigt av geggan? VW kanske kan skicka med en speciell kokbok Hjulhusmat a´la VW i sina 4-motion modeller.

Japp, jag står helt på din sida. Jag gillar VW, men den här relklamen ligger under bottenskiktet.
Det är bland det sämsta jag sett. Kollar inte marknadsavdelningen inom VW vad det är för smörja reklammakarna vräker ut?
Jag håller med dig, hoppas att VW snabbt följer upp det här med en matbok om syltad eller mosad frukt och vad den kan användas till.

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.