toycitpeg

6 inlägg 0 nya
bigtime
toycitpeg

en annan sak jag funderar på angående aygon är att den är skrämmande lik citroen C1 och peg 107, nog för att jag visste att den byggdes i samma fabrik, men trodde inte att den skulle se exakt likadan ut på insidan, va nämligen på citroeng här om dagen bara för skoj skull, satte mig i en C1,fick en liten chock hela inredningen va nämligen exakt samma som på aygon,fråga försäljaren, han sa att även att motorn va den samma, nu är min fråga är det samma kvalitet i alla dessa 3 bilar eller finns de nån skillnad, om ja vilka ?? eller har man bara gått runt o lurat sig själv genom att tro att japansk e bättre än fransk(när de gäller dem tre små mijöbilarna)

[Edited on 2007-11-15]

pa_forsgren

Samma bil, olika emblem.

McTar
bigtime

nej shit säg inte så hehe )) känner mig själv lurad, aja skitsamma, då har man bara betalat lite extra för märket då, aja dem va jävligt trevliga på toyota iallafall får trösta mig med det )) har man tur sen när de e dax så kanske de e billigare att serva aygon eller inte (skrattar) , aja skitsamma tack för svaret iallafall ))

PREVIA

Aygo har väl fått antisladd ,vet ej om dess syskon fått det än.Sen har väl Toyota haft högre andrahandsvärde än de andra märkena även om det är samma bil,och en mer förstående reklamationsavdelning!

Gäst (ej verifierad)

Jag pratade med en mekaniker som skvallrade om att C1 e den Citroen som har bast kvalitet. Enligt honom verkade det som om det var Toyota som haft mest att saga till om nar det galler konstruktionen av smattingarna. Darmed skulle det blivit Toyotas kvalitetsnorm som fatt satta ribban...
(Jag skriver detta inlagg fran en dator i presscentret pa miljobilsmassan Michelin Challenge Bibendum i Shanghai. Darav att det fattas prickar over vissa bokstaver. Ber om ursakt.) Tommy

bigtime

ok tack för ditt svar.det känns skönt att höra,jag har redan köpt bilen men inte fått den än,vet att toyota har ett ryckte om sig att vara ett tillförlitligt och ett bra märke och en bra service,har fått ett måndags exemplar förut dock inte av toyota, men endå oron sitter ju kvar i en att de ska hända igen,har inte haft så stor erfarenhet av toyota bilar ägde en corolla för några år sedan vilket ja va nöjd med men va tvungen att sälja av andra själ nu har ja en clio 05 men ska då gå tillbaka till toyota hade ja tänkt för ja gillar deras kvalitet och deras service tänkande,hoppas ja har gjort ett bra val )))

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.