Övningskörningsskylt

3 inlägg 0 nya
Övningskörningsskylt

Vid all privat övningskörning skall fordonet vara försett med en grön/vit skylt med texten "ÖVNINGSKÖR". Enligt tidigare regler skulle texten vara "ÖVNINGSKÖRNING". Kan någon upplysa om när bestämmelsen infördes att fordonet överhuvudtaget skulle vara utmärkt med en särskild skylt vid privat övningskörning.

Du verkar vara en "Oberlehrer", mera inriktad på paragrafrytteri är körkortsundervisning! Vem i hela friden bryr sig om det står ING eller ingenting? Kryp in under den sten där du borde stannat...
'
Jag

Snälla Jag !

Paragrafrytteri är jag absolut inte intresserad av, däremot av en del trafikhistoriska frågor - Därav min vänliga fråga !
Att den påbjudna texten på övningskörningsskylten under åren har ändrats är just ett sådant "intressant" fenomen som man kan finna om man lyfter på stenen ibland. Därmed inte sagt att jag tycker det är bra eller ens försvarligt att införa en sådan förändring....

macmarten

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.