Om det hade varit en MB

1 inlägg 0 nya
Om det hade varit en MB

Om det hade varit en Mercedes så hade Vi Bilägare haft en stor artikel om problemen. Det är nog lika illa med motorhaverier som med rostskador. Men artiklarna om Saabs motorproblem och andra problem har varit högst ringa.
Håll i er på Vi Bilägare, här kommer en chock. Jag är ägare till en Mercedes C200 -97. Värsta rostmodellen efter E-klass om man får tro era artiklar. Visst fick även jag rost på min bil. Det var två fläckar bakom listerna på framdörrarna. Jag skrev ett brev till Mercedes. Inga problem, skadorna reparerades och Mercedes betalade allt. Dessutom ett trevligt bemötande av både MB-verkstaden och billackeraren. Nej, jag är ingen taxikund, bara en vanlig privatkund. Visst är det fantastiskt.
För övrigt har även Volvo haft stora problem med rost. Volvo återkallade nämligen tusentals av S40 för reparation av rostskador.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.