Motormännens nybilsenkät.

3 inlägg 0 nya
Motormännens nybilsenkät.

Vad gör de svenska biltillverkarna för fel när bilarna tillverkas ? Någon brist måste det vara när man år efter år hamnar på dessa platser som man gör i alla sådana här undersökningar världen runt, kan man prata om jumbo när man gärna vill vara premium märken, nästan. Samtidigt går det utmärkt för många av de japanska märkena, BMW brukar också klara sig bra så också i denna och även Vibilägares Autoindex där BMW, Toyota varit i topp i många år, men även Subaru och Honda ligger bra till. Lexus har ju toppat olika undersökningar i USA i många år.

[url=http://www.motormannen.se/mm1/site/00_images/Nybil_2008.pdf]http://www.m...

[url=http://www.teknikensvarld.se/nyheter/080828-volvo-saab-bmw/index.xml]htt...

[url=http://www.automotorsport.se/news/15407/svenska-bilar-rasar-i-motormännens-nybilsenkät/]http://www.automotorsport.se/news/15407/svenska-bilar-rasar-i-motormännens-nybilsenkät/[/url]

Sedan hade ju Vibilägare ett uppslag om bilars andrahandsvärde i förra nummret vilket heller inte var så munter läsning för speciellt Saab av de svenska bilarna. Saab 9-5 ligger inte bra till, är det alla problem som bilen drabbats av som ligger till grund för detta, köpare blir osäkra på ett sådant köp och ratar modellen och väljer ett säkrare kort istället. Desto muntrare läsning var det för Toyota som hade 4 bilar blande de 10 första, Vibilägare skriver om en gammal slogan för ett annat märke. "Toyotas värde varar"

Shogun, det handlade ju just om en nybilsenkät!
Om man kollar efter ett par år finns det ju inte så många japsbilar kvar, de flesta har väl gått bort i flagor. [b]:-)[/b]

Varje Saab är värd att vårdas och bevaras, sådana bilar görs inte längre

Saabnisse.

Jo visst jag har sett det när man bla studerar bilprovningens statistik hur olika bilmodeller klarar sig i olika ålders grupper, det är bara ett önske tänkande från din sida att det är så, men vi andra som kan läsa vad som står i olika artiklar tolkar det helt annorlunda än dig ;o)

Bla länken från Teknikens värld vilken bil som går snålast som du hänvisade till i en annan tråd att gasbilen gick snålast, när det i själva verket var hybridbilen ! Du får gärna svara i den tråden hur du kom fram till att gasbilen gick snålast.

Åter till nybilsenkäten. Hur kommer det sig att Saab ägare är så missnöjda med sina nya bilar ? Hur ska det då bli när de blir gamla, de lär ju inte bli bättre.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.