Missar om Outback

2 inlägg 0 nya
Gäst (ej verifierad)
Missar om Outback

Hej! Håller med ERITO om besvikelsen över att en seriös biltidning gör sådana missar som i Outback vs Skoda-reportaget. Visst har Outback strålkastarspolning, den syns tom på bilden där detta förnekas. Den är bara så himla fint integrerad. Sedan denna nonchalanta inställning till placeringen i Autoindex undersökning? Tom så att man insinuerar att ägarna medvetet försöker höja upp sitt bilmärke utan att det skulle förtjäna det. Väldigt få fel, fri service mm genererar väldigt nöjda ägare. Ta sedan och testa outback mot skodan i kullerstensbacken på Brännkyrkagatan vid Pustegränd!! Men se till att ha en bärgningsbil till Skodan! By the way, det var ytterliggare fel i den del av tidningen där ni listar bilmodeller. Där stod det på Legacy att den var ncap-testad, men att outback inte var det!!??
Stefan

Bäcklund, skönt att någon läst både artikeln och mitt inlägg. ViBilägare verkar strunta fullständigt i att de haft fel och antagligen så skulle slutsatsen bli knockoutseger för Outback om de testat tex. som du skriver. Kanske är för pinsamt för ViBilägare att rätta så mycket fakta-fel? ;)
Outback har framkomlighet som Scout bara kan drömma om.

Ang. säkerhetstester så har Outback fått det högsta betyget som någonsin delats ut i NCAP, hur kan ViBilägare missa det? ANCAP och EuroNCAP är exakt 100% samma tester sedan 1999 (eller var det 2001 jag minns inte).

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.